Jyväskylän Veneseura ry Jyväskylän Veneseura ry
Junioreiden purjehdusryhmät 2018

Kisaryhmäläisiä harjoituksissa Poronselällä. T.S.

Uudet juniorit (päivitetty 19.5.2018)

UUSILLE junioreille suunnattu jollapurjehduksen peruskurssi järjestetään tänä vuonna kesäkuussa. Se soveltuu kaikenikäisille tytöille ja pojille. Edellytyksenä on riittävä uimataito (vähintään 50m) ja kiinnostus uutta harrastusta kohtaan. Mukaan toimintaan voi tulla aiemminkin liittymällä 'pelaajaksi' nimenhuuto-palveluun ja ilmoittautumalla sen jälkeen tapahtumiin mukaan.

Peruskurssi järjestetään 6 iltana (ti-ke) kolmen viikon aikana Juhannuksen molemmin puolin. Harjoitukset pidetään Juurikkasaaressa säästä riippumatta mutta vesille lähdetään vain turvallisella säällä. Huonolla säällä olemme rannalla tai sisällä. Harjoituspäivät 12., 13., 19., 20., 26. ja 27.6. klo 17:30-n.19:30. Varapäivinä torstait harrasteryhmän harjoitusten mukana.

Peruskurssin jälkeen juniori voi halutessaan osallistua loppukauden viikkoharjoituksiin (ks. maksut).

"Vanhat" juniorit = aiemmin purjehtineet (ei yläikärajaa)

Keväällä järjestetään muutama kerhoilta Juurikkasaaressa. Viikkoharjoitukset alkavat toukokuun alussa, ilmoittautumiset nimenhuudon kautta. Harjoitukset pääsääntöisesti torstai-iltaisin

Varusteet

Harjoituksissa käytetään pääasiassa seuran veneitä, omaa venettä ei tarvitse harrastuksen alkuvaiheessa. Kaudella 2018 junioreiden käytössä on kaksi optimistijollaa (soveltuu parhaiten 7-15 vuotiaille), kuusi Zoom8-jollaa (10-18 -vuotiaille), yksi laser (yli 12v., ei yläikärajaa) ja pari 2-3 hengen jollaa. Tarvitset aluksi vain omat, oikean kokoiset VENEILYLIIVIT ja lämpimät, tuulta ja kosteutta kestävät vaatteet ja kengät (ei saappaita). Suositeltavia varusteita ovat lisäksi: kylmän veden aikaan märkäpuku, vedenkestävät käsineet, aurinkoisella kelillä juomapullo ja aurinkolasit (miel. kelluvat). Ensimmäistä kautta purjehtivilla, alle 15v. junnuilla on harjoituksissa mukana ollessaan kypäräpakko, kypärän saa lainaksi seuralta.

Maksut

Uusien junioreiden peruskurssimaksu on 100€ tai 180€, jos tietää heti alussa osallistuvansa myös loppukauden harjoituksiin. Kahdessa erässä maksettaessa loppukauden maksu on 100€.

"Vanhojen" junioreiden maksu on 180€ koko kaudelta ja 100€ puoli kautta (max. 6 harjoituskertaa). 

Lisätietoja seuran junioripäälliköltä (Tuomo Korkolainen, p. 050 376 88 83, tuomo.korkolainen(at)jvs.fi).

Tule mukaan purjehtimaan 2018 -esite

Puhtain_purjein vihkonen (SPV), sis. luettavaa ja pohdittavaa lähinnä vanhemmille, ohjaajille ja valmennettaville junioreille. 

Lataa tästä junnutyökirja 2015, Työkirja tullaan lähiaikoina päivittämään ajan tasalle.

Ilmoittaudu Nimenhuudossa

Junioreiden toiminta-, kalusto- ja jäsenmaksut

 
Seuraa JVS:n ajankohtaisia asioita Facebookissa
 

29.03.2015

JVS järjestää aloitteleville junioripurjehtijoille tiiviin, kahdeksan illan alkeisopetuksen touko–kesäkuussa. Tervetuloa purjehdusharrastuksen pariin!

10.05.2014

Tue junioripurjehtijoita tilaamalla Pro Sail -lehti.

18.08.2013

ESF:n (Esbo Segelförening) Saara Tukiainen ja Anton Eklund hallitsivat hienosti Jyväskylän Juurikkasaaressa purjehdittua Zoom 8 -luokan 6. rankingkilpailua viikonloppuna. Tosin Victor Mesterton samasta seurasta ei kaksikosta paljoa jäänyt.


Jyväskylän Veneseura ry | PL 64 40101 Jyväskylä | email jvs (ät) jvs.fi | Kotisatama Juurikkasaari, Säynätsalo | N 62°08.868' E 25°46.512'

Rekisteriseloste | Tulevat tapahtumat | Uutiset |  Yhteystiedot | Hae jäsenyyttä | Ilmoita osoitteenmuutoksesta JVS Facebookissa

Yhteistyökumppanit Viestintätoimisto Medita | ICT-palvelut Protacon Solutions | Juhlatalo Juurikkasaari | Säynätsatama