Jyväskylän Veneseura ry Jyväskylän Veneseura ry
Junioreiden purjehdusryhmät 2018 (alustava)

Kisaryhmäläisiä harjoituksissa Poronselällä. T.S.

Uudet juniorit

UUSILLE junioreille suunnattu jollapurjehduksen peruskurssi järjestetään tänä vuonna kesäkuun puolivälissä. Se soveltuu kaikenikäisille tytöille ja pojille. Edellytyksenä on riittävä uimataito (vähintään 50m) ja kiinnostus uutta harrastusta kohtaan. Mukaan toimintaan voi tulla aiemminkin liittymällä 'pelaajaksi' nimenhuuto-palveluun ja ilmoittautumalla sen jälkeen tapahtumiin mukaan.

Alkeiden opetusta järjestetään 6-8 iltana Juhannuksen molemmin puolin, alustavasti aina klo 17:30 alkaen. Harjoitukset pidetään Juurikkasaaressa säästä riippumatta mutta vesille lähdetään vain turvallisella säällä. Huonolla säällä olemme rannalla tai sisällä. Harjoituspäivät v.2018 ilmoitetaan myöhemmin.

Alkeisjakson jälkeen juniori voi osallistua viikkoharjoituksiin ja muihin junioritapahtumiin kauden loppuun asti. Lisätietoja saa junioripäälliköltä.

"Vanhat" juniorit = aiemmin purjehtineet (ei yläikärajaa)

Keväällä järjestetään muutama kerhoilta Juurikkasaaressa. Viikkoharjoitukset alkavat toukokuun alussa, ilmoittautumiset nimenhuudon kautta.

Varusteet

Harjoituksissa käytetään pääasiassa seuran veneitä, omaa venettä ei tarvitse harrastuksen alkuvaiheessa. Kaudella 2018 junioreiden käytössä on kaksi optimistijollaa (soveltuu parhaiten 7-15 vuotiaille), kuusi Zoom8-jollaa (10-18 -vuotiaille), yksi laser (yli 12v., ei yläikärajaa) ja pari 2-3 hengen jollaa. Tarvitset aluksi vain omat, oikean kokoiset VENEILYLIIVIT ja lämpimät, tuulta ja kosteutta kestävät vaatteet ja kengät (ei saappaita). Suositeltavia varusteita ovat lisäksi: kylmän veden aikaan märkäpuku, vedenkestävät käsineet, aurinkoisella kelillä juomapullo ja aurinkolasit (miel. kelluvat). Ensimmäistä kautta purjehtivilla, alle 15v. junnuilla on harjoituksissa mukana ollessaan kypäräpakko, kypärän saa lainaksi seuralta.

Maksut

Uusien ja "vanhojen" junioreiden koko kauden 2018 maksu on VAIN 180 € ensimmäiseltä alle 18-vuotiaalta juniorilta ja 120 € seuraavilta samaan talouteen kuuluvilta junioreilta. Jos käytät aina omaa venettä harjoituksissa, saat 60 € alennuksen em. hinnoista (kalustomaksun osuus). 

Lisätietoja seuran junioripäälliköltä (Tuomo Korkolainen, p. 050 376 88 83, tuomo.korkolainen(at)jvs.fi).

Tule mukaan purjehtimaan 2017 -esite

Puhtain_purjein vihkonen (SPV), sis. luettavaa ja pohdittavaa lähinnä vanhemmille, ohjaajille ja valmennettaville junioreille. 

Lataa tästä junnutyökirja 2015, Työkirja tullaan lähiaikoina päivittämään ajan tasalle.

Ilmoittaudu Nimenhuudossa

Junioreiden toiminta-, kalusto- ja jäsenmaksut

 
Seuraa JVS:n ajankohtaisia asioita Facebookissa
 

29.03.2015

JVS järjestää aloitteleville junioripurjehtijoille tiiviin, kahdeksan illan alkeisopetuksen touko–kesäkuussa. Tervetuloa purjehdusharrastuksen pariin!

10.05.2014

Tue junioripurjehtijoita tilaamalla Pro Sail -lehti.

18.08.2013

ESF:n (Esbo Segelförening) Saara Tukiainen ja Anton Eklund hallitsivat hienosti Jyväskylän Juurikkasaaressa purjehdittua Zoom 8 -luokan 6. rankingkilpailua viikonloppuna. Tosin Victor Mesterton samasta seurasta ei kaksikosta paljoa jäänyt.


Jyväskylän Veneseura ry | PL 64 40101 Jyväskylä | email jvs (ät) jvs.fi | Kotisatama Juurikkasaari, Säynätsalo | N 62°08.868' E 25°46.512'

Tulevat tapahtumat | Uutiset |  Yhteystiedot | Hae jäsenyyttä | Ilmoita osoitteenmuutoksesta JVS Facebookissa

Yhteistyökumppanit Viestintätoimisto Medita | ICT-palvelut Protacon Solutions | Juhlatalo Juurikkasaari | Säynätsatama