Jyväskylän Veneseura ry Jyväskylän Veneseura ry
Rekisteriseloste Jyväskylän Veneseura ry:n jäsenrekisteristä

1. Rekisterinpitäjä

Jyväskylän Veneseura ry, Jyväskylä

1.1 Rekisterinpitäjän edustaja ja yhteystiedot 
Rekisterinpitäjä: Jyväskylän Veneseura ry, PL 64, 40101 Jyväskylä 
Rekisteriasioista vastaava henkilö: Jaana Danielsbacka, jvs (ät) jvs.fi

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhdistyslain määräämä velvoite ylläpitää jäsenluetteloa sekä jäsenmaksutietojen ja yhteystietojen ylläpito yhdistyksen toimintaa varten.

3. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä 
Rekisteröityjen ryhmä on Jyväskylän Veneseura ry:n jäseneksi hyväksytyt henkilöt. Rekisteröidyistä merkitään rekisteriin yhdistyslain vaatimat tiedot ja muita yhteydenpitoon ja yhdistyksen toimintaan tarvittavia tietoja, kuten nimi, osoite, kotipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tiedot maksetuista jäsenmaksuista. Lisäksi rekisteriin merkitään tiedot jäsenen rekisteröidystä veneestä sekä venepaikasta seuran satamassa.

4. Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Sääntöjen mukaan yhdistyksen henkilöjäsen merkitään seuran jäsenrekisterin lisäksi Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenrekisteriin. Suomen Navigaatioliiton jäsenkelpoisuuden täyttävä jäsen merkitään hänen halutessaan lisäksi Suomen Navigaatioliiton jäsenrekisteriin. Yhdistyksen hallitus voi niin harkitessaan luovuttaa tietoja veneilyyn liittyviin tutkimustarkoituksiin. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta muihin tarkoituksiin. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

5. Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista 
Rekisteri on tallennettu Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n atk-rekisteriin, johon pääsy on rajoitettu rekisterinpitäjän sekä alan valtakunnallisten liittojen rekisterinpitäjien edustajille.

6. Säännönmukaiset tietolähteet 
Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet ovat jäsenten yhdistykselle itsestään antamat tiedot ja jäsenmaksujen maksamisen yhteydessä rekisteröityvät tilitapahtumat.

Laadittu 5.9.2008
Uuden keskusjärjestön nimi päivitetty rekisteriselosteeseen 2.1.2011

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenrekisterin (Suulin) henkilörekisteriseloste


Jyväskylän Veneseura ry | PL 64 40101 Jyväskylä | email jvs (ät) jvs.fi | Kotisatama Juurikkasaari, Säynätsalo | N 62°08.868' E 25°46.512'

Tulevat tapahtumat | Uutiset |  Yhteystiedot | Hae jäsenyyttä | Ilmoita osoitteenmuutoksesta JVS Facebookissa

Yhteistyökumppanit Viestintätoimisto Medita | ICT-palvelut Protacon Solutions | Juhlatalo Juurikkasaari | Säynätsatama