Jyväskylän Veneseura ry Jyväskylän Veneseura ry
Ajankohtaista - arkisto

01.11.2013

Vuosikokous ja lipunlasku Riihivuoressa 22.11.2013


JVS:n sääntömääräinen vuosikokous ja veneilykauden päättäjäiset järjestetään Muuramen Riihivuoressa perjantaina 22. marraskuuta alkaen kello 18. Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja illanviettoon oheisella lomakkeella. 

Vuosikokouksen jälkeen järjestetään perinteiseen tapaan lipunlasku eli veneilykauden päättäjäiset ja nautitaan yhteisestä illallisesta ja hyvästä seurasta. Illallisen omarahoitusosuus on 15 €. 

Ilmoittauduthan tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella. 

Tilaisuus järjestetään Muuramen Riihivuoressa ravintola Riihikelossa. (Riihivuorentie 313, 40950 Muurame). 

Ravintola Riihikelon illallispöytä

Alkuruoka:
Rosollia, sienisalaattia, vihersalaattia, sinappisilliä, graavilohta ja piparjuurikermaa, lohihyytelöä, talon savuhärkää ja vihanneksia, maksapateeta ja karpalohilloa.
Pääruoka:
Perinteistä juhlakinkkua, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, keitettyjä perunoita, karjalanpaistia.
Jälkiruoka:
Riihikelon jälkiruokapöytä, joulutorttua, piparkakkuja, puolukkajäädykettä, marjamelbaa, kahvia ja teetä.
Musiikista vastaa Aploodi-teatterin bändi.

Vuosikokouksen esityslista 

  1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkistajaa, jotka toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina; 
  2. Todetaan kokouksen laillisuus; 
  3. Käsitellään hallituksen seuraavaa vuotta varten laatima toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet. Seuran hallitus esittää liittymismaksun nostamista 100 euroon. Muita jäsenmaksuja ei esitetä muutettavaksi. 
  4. Toimitetaan kommodorin ja talouspäällikön sekä erovuoroisten hallituksen jäsenten vaalit. Erovuorossa ovat kommodori Juha Lahti, varakommodori Vesa Kaasinen, purjeveneiden kilpailupäällikkö Ari Jokinen, junioritoiminnan vetäjän Juha Souru, veneilytoimikunnan puheenjohtaja Pauli Harju ja talouspäällikkö Jari Vanhala. Varakommodori valitaan vain vuoden toimikaudeksi, jotta kommodorin ja varakommodorin toimikaudet eivät olisi päällekkäisiä. 
  5. Muiden toimihenkilöiden vaali hallituksen esityksestä; 
  6. Kahden toiminnantarkastajan ja heidän varamiestensä vaali; 
  7. Päätetään Patentti- ja rekisterihallituksen korjausesityksestä yhdityksen sääntöihin
  8. Päätetään muista hallituksen tai yhdistyksen jäsenten esittämistä asioista ottaen huomioon JVS:n sääntöjen 16 §:n määräykset.

16 §

Jäsenten yhdistyksen kokouksessa esittämät asiat voidaan ottaa niissä käsiteltäviksi, ei kuitenkaan päätettäviksi. Jos jäsen haluaa jonkin asian yhdistyksen kokouksessa päätettäväksi, tehköön siitä kirjallisen esityksen hallitukselle niin hyvissä ajoin ennen kokousta, että hallitus ehtii valmistella asian kokouksessa käsiteltäväksi.

Ilmoittaudu syyskokoukseen

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.11. Jos osallistut lipunlaskun illalliselle, maksa etukäteen 15 € / osallistuja Jyväskylän Veneseura ry:n tilille FI34 5290 0220 0365 01

 

Kategoria: Seuratoiminta
Kirjoittaja: mika

Jyväskylän Veneseura ry | PL 64 40101 Jyväskylä | email jvs (ät) jvs.fi | Kotisatama Juurikkasaari, Säynätsalo | N 62°08.868' E 25°46.512'

Rekisteriseloste | Tulevat tapahtumat | Uutiset |  Yhteystiedot | Hae jäsenyyttä | Ilmoita osoitteenmuutoksesta JVS Facebookissa

Yhteistyökumppanit Viestintätoimisto Medita | ICT-palvelut Protacon Solutions | Juhlatalo Juurikkasaari | Säynätsatama